1 min læsningAvis: Brasilien overvejer CL-vinder til ledigt trænersæde

Brasilien levede ikke op til de høje forventninger ved VM. Nu er de jagt efter en ny træner som afløser for den afgående Tite, hvor Carlo Ancelotti nævnes som en bejler.

1 min læsning
Neymar var knust efter Brasilien tabte til Kroatien ved VM i Qatar.
Nelson Almeida/AFP/Ritzau Scanpix

Mange havde Brasilien som klare favoritter til at vinde VM.

I stedet udgik Seleção fra kvartfinalerne, efter de tabte i straffesparkskonkurrence til Kroatien, hvilket umiddelbart efter fik den brasilianske landstræner, Tite, til at trække sig fra jobbet.

Siden da har der været gang i rygterne om, hvem der skal være den nye styrmand for Brasilien. Blandt andet har succes-træneren Pep Guardiola været nævnt, men ifølge den spanske avis Marca er Champions League-vinderen Carlo Ancelotti også i spil.

Artiklen fortsætter efter reklamen

Angiveligt skulle der være gensidig interesse fra Ancelotti og det brasilianske fodboldforbund om at overtage det ledige trænersæde, og de to parter skulle allerede have diskuteret et fremtidig samarbejde fra 2023.

Marca mener dog, at Ancelottis prioritet stadig er Real Madrid, eftersom hans kontrakt med Kongeklubben først udløber i sommeren 2024.

Modric hylder Messi forud for VM-brag: Vi kommer til at have store problemer

Hvis italieneren får jobbet som træner for det brasilianske landhold, vil han være den første udlænding på posten siden 1965. Her var det argentiske Filpo Nunez, der var træner for Brasilien i to venskabskampe.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer