1 min læsningKyle Walker om Mbappe-duel: Kommer ikke til at rulle den røde løber ud

Kyle Walker er ikke nervøs for mødet med den franske verdensstjerne, når England brager sammen med Frankrig i VM-kvartfinalen.

1 min læsning
Det er ikke først gang Kyle Walker står overfor Kylian Mbappe, når Englang spiller mod Frankrig ved VM 2022 i Qatar.
Benoit Tessier/Reuters/Ritzau Scanpix

– Vi giver ham respekt, men vi kommer ikke til at rulle den røde løber ud for ham, så han kan score.

Sådan lød det ifølge 90min.com fra Kyle Walker, da han på et pressemøde skulle sætte ord på mødet med den franske supernova Kylian Mbappe.

Frankrigs nummer 10 har haft et forrygende VM, hvor han topper scoringlisten med fem mål for sit land. Læg dertil en uhyggelig fart, og du har en spiller, der kan give de fleste forsvarsspillere mareridt. Kyle Walker forholder sig dog roligt inden mødet:

– Jeg forstår, hvad jeg skal gøre, og det er at stoppe ham. Det er lettere sagt end gjort, men jeg undervurderer ikke mig selv.

– Jeg har spillet imod nogle store spillere i Manchester City og for England, så jeg behandler det bare som endnu en kamp. Jeg passer ekstra på og giver ham respekt, men ikke for meget respekt, siger den engelske back.

England-profil træt af mediernes omtale: Vi får ikke den kredit vi fortjener

Kampen mellem England og Frankrig spilles lørdag kl 20. Se, hvordan de øvrige kvartfinaler ser ud her.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer