VM 2026

England-profil træt af mediernes omtale: Vi får ikke den kredit vi fortjener

Flere VM-nationer får stor ros for præstationerne ved VM-slutrunden, men det gælder ikke England, som får for lidt kredit, mener profil.

Declan Rice. England. VM 2022 Qatar.
Foto: Paul Childs/Reuters/Ritzau Scanpix

England har været godt kørende ved VM-slutrunden, hvor det indtil videre er blevet til tre sejre og en enkelt uafgjort.

Alligevel er det som om, at de hjemlige medier ikke har den store tiltro til det engelske landshold, når VM-slutrunden nu går ind i sin afgørende fase og store nationer venter.

Og det ærgrer midtbaneprofilen Declan Rice, der mener, at England ikke får nok kredit for deres præstationer. Det skriver BBC.

England har scoret 12 mål i fire kampe i Qatar. Samtidig har man holdt nullet i de seneste tre kampe ved VM. Og det fortjener respekt mener Rice.

– Da vi gik ind til VM-slutrunden, var der allerede meget snak om, at vi ikke scorer nok mål. Samtidig var der megen snak om vores forsvar og frygten for at indkassere for mange mål.

– Men med 12 mål i fire kampe har vi lukket munden på kritikkerne. Bag til har vi samtidig været solide. Vi vil blive ved med at bygge- og presse på.

Medier: Sterling har forladt Qatar efter familien blev udsat for voldsom hændelse

– Jeg mener ikke, at vi får den kredit, vi fortjener for vores præstationer. Hvis du ser på andre nationer, som Holland og Argentina, når de vinder deres kampe komfortabelt, så bliver de kaldt ‘verdensklasse’.

– Hos os bliver vi altid pillet ned. Det bliver altid vendt til noget negativt på den ene eller anden måde. Hvis man ser på de sidste par kampe, har det været så godt som fejlfrit fra vores side. Jeg synes, at lande burde begynde at frygte os nu, fordi vi er et fantastisk hold.

England spillede sig søndag aften videre til VM-kvartfinalen, efter nationen besejrede Senegal med overbevisende 3-0. Her venter stor modstand for England i form af de forsvarende verdensmestre fra Frankrig.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P