VM 2022

1 min læsningJoakim Mæhle ser lyst på åbningskampen: På ingen måde bekymrende

Et 0-0-resultat mod Tunesien er ikke så dårligt endda, vurdere den danske back Joakim Mæhle ovenpå den danske VM-åbner.

1 min læsning
Joakim Mæhle ser positivt på den danske situation, efter VM blev åbnet med et 0-0-resultat mod Tunesien.
Foto: Suhaib Salem/Reuters/Ritzau Scanpix

Den danske fest udeblev, da VM-slutrundens første målløse kamp tirsdag stod mellem Danmark og Tunesien.

Selvom Danmark reelt set kun havde én stor målchance, så er det endnu alt for tidligt at lade sig bekymre over den danske præstation. Det mener i hvert fald Joakim Mæhle.

– [Det er] på ingen måde bekymrende. Tunesien er et stærkt hold. De var i finalen i Arab Cup mod Algeriet, så det er et sindssygt stærkt hold, der er ingen tvivl om det, sagde Mæhle umiddelbart efter kampen til DR.

Danmark var klare favoritter forud for opgøret, men det danske pointtab er nærmest et godt resultat, hvis man sammenligner med tirsdagens tidlige VM-kamp.

Her tabte Argentina, der af mange regnes som favoritter til at vinde VM, til de fodboldmæssige miniputter fra Saudi Arabien.

Danmark skidt fra start ved VM: Målløst mod Tunesien

– Selvfølgelig er vi skuffede, for Tunesien er et hold, vi rigtig gerne vil slå, men sådan er det. Jeg tror, argentinerne er mere skuffede, end vi er i dag. Sådan nogle ting sker til en VM-slutrunde. Vi ser fremad, tager én kamp ad gangen, og nu gælder det Frankrig , og det glæder vi os til, lyder det fra Joakim Mæhle.

Danmark møder Frankrig på lørdag, men inden den kamp skal Frankrig møde Australien. Den kamp spilles tirsdag aften klokken 20.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer