VM 2022

2 min læsningKæmpe vinterhandel kan blive en realitet: Liverpool fører jagten på engelsk stjerneskud

Liverpool forbereder angiveligt en kæmpetransfer af Jude Bellingham fra Dortmund i vinterens transfervindue.

2 min læsning
Jude Bellingham kan meget vel være på vej mod Liverpool
Foto: Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Der findes nok ikke en eneste klub med bare en lille smule respekt for sig selv, som ikke ville slå til, hvis man kunne sikre sig den 19-årige engelske landsholdsspiller Jude Bellingham fra Dortmund.

I det tyske har midtbanespilleren nemlig fortsat sin kometkarriere og taget hele Bundesligaen med storm, efter de hentede englænderen til i Birmingham tilbage i sommeren 2020. I Dortmund har Bellingham med stærke præstationer og et anførerbind om armen i fraværet af Marco Reus, nemlig gjort ham til en af verdens allermest eftertragtede fodboldspillere.

Nu melder Football Insider så, at Liverpool skulle have sat sig i førersædet i ræset om Dortmund-stjernens underskrift, der meget vel kan blive sikret allerede i vinterens transfervindue, hvor tyskerne skulle være villige til at sælge for det rette beløb.

Her skriver mediet nemlig, at Liverpool ifølge sine oplysninger har besluttet sig for at smide en stor sum penge mod Dortmund, der vil gøre Jude Bellingham til Liverpools dyreste spillerkøb i historien.

Premier League-klubben skulle angiveligt i længere tid have arbejdet på at styrke sin relationen til englænderens lejr, så de står forrest i jagten, som også skulle involvere klubber som Real Madrid, Manchester City og Chelsea.

Her melder mediet dog, at det skulle være Liverpool, der lige nu er de største favorititter til at lande en aftale med Jude Bellingham, der naturligvis er en del af den engelske VM-trup, der på mandag tager hul på slutrunden med en kamp mod Iran klokken 14:00 dansk tid.

Bellingham-rygterne fortsætter: Vi har ikke råd til en økonomisk kamp

Den 19-årige englænder står allerede noteret for 112 kampe for Dortmund, hvor han blandt andet har bidraget med 19 mål og 21 oplæg.

Han debuterede for Birmingham som blot 16-årig, der efter hans skifte til Dortmund har valgt at frede trøjenummer 22 for at ære ham for at være klubbens yngste debutant og målscorer nogensinde.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer