VM 2022

2 min læsningBellingham-rygterne fortsætter: Vi har ikke råd til en økonomisk kamp

Jude Bellingham er et af de absolut hotteste navne i europæsik fodbold, og i Dortmund erkender de, at de ikke kan holde på ham, hvis de største klubber kommer på banen.

2 min læsning
Jude Bellingham er en eftertragtet herre, men i Dortmund håber de bare, at de kan spille med åbne kort.
Foto: Fabian Bimmer/Reuters/Ritzau Scanpix

Manchester City og Liverpool fører an, men Real Madrid og Chelsea holder også et vågent øje.

Dortmunds midtbanejuvel, engelske Jude Bellingham, tiltrækker sig angiveligt opmærksomhed fra de største europæiske klubber, men i Dortmund tager de hele situationen med ophøjet ro.

Klubbens administrerende direktør, Hans-Joachim Watzke, melder dog klart ud, at klubben ikke har råd til at indlede en økonomisk slåskamp med de største økonomiske magter i europæisk fodbold.

– Hvis de helt store [klubber] kommer på banen, så har vi ikke råd til en økonomisk kamp. Jude er en fantastisk dreng, som stadig har sine udsving, det har vi nu set, men han er helt bestemt en af de største talenter i europæisk fodbold, siger Watzke til Bild.

Bellinghams kontrakt i Dortmund løber til sommeren 2025, og dermed er det næppe småpenge, der skal til for at lokke ham væk fra Signal Iduna Park.

Mönchengladbach sejrede i medrivende Borussen-derby mod Dortmund i ordentlig fredagsbasker

I Dortmund har de dog tænkt sig at spille med helt åbne kort, og de håber derfor, at Bellingham gør det samme.

– Så snart [VM i] Qatar er overstået, skal vi have en samtale med ham om, hvad han egentlig vil. Med ham og hans forældre, som han har et meget tæt forhold til, og så selvfølgelig hans agent.

Download Campo app Download Campo app Download Campo app

– Han skal bare fortælle os, om han ønsker at blive eller smutte. Uanset hvad så tager vi en god og fair diskussion, men vi behøver ikke lade som om, at emnet ikke er på bordet, lyder det fra Watzke.

Ifølge statistik-mediet Transfermarkt er Jude Bellingham verdens femte mest værdifulde fodboldspiller. Han menes at have en markedsværdi på 100 millioner euro.

Dortmund betalte i sommeren 2020 25 millioner for Bellingham, da de købte ham fri i Birmingham.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer