VM 2022

3 min læsningKæmpe Ronaldo-bombe: Manchester United har forrådt mig

Cristiano Ronaldo fortæller åbent og ærligt i et interview, at han føler sig forrådt af Manchester United og ingen respekt har for klubbens manager Erik ten Hag.

3 min læsning
Cristiano Ronaldo føler sig forrådt af Manchester United og sviner manager Erik ten Hag.
Foto: Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix

Cristiano Ronaldo har, som altid, været et af de største emner i fodboldens verden i denne sæson – men af alle de forkerte grunde.

Således har portugiseren stort set været konstant i mediernes søgelys. Blandt andet efter han nægtede at lade sig indskifte og forlod Old Trafford før slutfløjt i kampen mod Tottenham den 19. oktober.

Nu har Ronaldo så igen bragt sig selv i fokus. Og dét, der skulle have været en smuk fortælling om en stjernes hjemkomst til hvor det hele begyndte, ser efterhånden ud til at have nået sin ende.

I et åbent og ærligt interview med den britiske journalist Piers Morgan går Cristiano Ronaldo igen i kødet på klubbens manager, Erik ten Hag, og klubben i sin helhed.

Føler du, at Manchester United forsøger at presse dig til at forlade klubben?

– Ærligt talt, så burde jeg ikke udtale mig om det her, men jeg er ligeglad. Folk bør høre sandheden. Ja, jeg føler mig forrådt, og jeg føler, at der er nogle mennesker her, som ikke ønsker mig i klubben – ikke kun i denne sæson, men også i sidste sæson.

– Manchester United forsøger at presse mig ud. Ikke kun træneren, men også en to-tre andre omkring klubben. Jeg føler mig forrådt. Jeg er blevet gjort til det sorte får, indleder den 37-årige stjerne.

Eriksen svarer på Ronaldo-spørgsmål: Bør portugiseren undskylde?

Ronaldo nøjes da ikke med blot at tale åbent og ærligt om hans forhold til klubben i sin helhed. Også den nye hollandske manager, Erik ten Hag, får kærligheden at føle fra Cristiano Ronaldo i interviewet.

– Jeg har ingen respekt for Erik ten Hag, fordi han har ingen respekt for mig.

– Hvis du ikke har respekt for mig, så vil jeg aldrig have respekt for dig.

Vild afsløring: Ronaldo var tæt på karrierestop i 2019 – Messi var afgørende for beslutningen

Hele interviewet med Cristiano Ronaldo bliver vist på britisk TalkTV onsdag og torsdag i denne uge.

Se klip og en række citater fra interviewet nedenfor

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer