VM 2022

2 min læsningVild afsløring: Ronaldo var tæt på karrierestop i 2019 – Messi var afgørende for beslutningen

Cristiano Ronaldo var angiveligt tæt på at stoppe karrieren tilbage i 2019. En helt bestemt Messi-hændelse skulle eftersigende blive afgørende for portugiserens valg.

2 min læsning
Ronaldo var tæt på at stoppe karrieren i 2018. Messi blev afgørende. Premier League. Manchester United. Juventus.
Foto: Peter Powell/Reuters/Ritzau Scanpix

Den evige duel mellem to verdensstjerner. Portugal mod Argentina, Real Madrid mod FC Barcelona, Cristiano Ronaldo mod Lionel Messi.

Gennem mere end et årti har de to verdensstjerne domineret og konkurreret tæt i alt. Antal mål, antal assists, antal trofæer og antallet af Ballon d’Or-priser.

En kamp, der sandsynligvis har betydet meget for begge stjerner. I hvert fald for portugiseren, der angiveligt var ved at stoppe karrieren på grund af Messi tilbage i 2019.

I den nye personlige Cristiano Ronaldo-biografi, Cristiano, som netop er udkommet, kom portugiseren nemlig med en vild udmelding til den tidligere chef for udenlandsk fodbold hos France Football, Thierry Marchand, som interviewede verdensstjernen over ni gange i forbindelse med biografien.

En udmelding, der angiveligt skulle give journalisten et ordentligt chok og efterlade ham nærmest mundlam.

Det skriver L’Équipe.

Ronaldo melder ud: Jeg stopper ikke før…

Ifølge mediet udtalte Ronaldo den 22. oktober 2019 følgende til Merchand:

– Det er så nemt at blive i din boble, når du har succes. Ikke at forlade din komfortzone, som jeg altid har gjort. Se, jeg turde komme til Torino for at skifte klub, mesterskab, fodboldkultur. Jeg udsatte mig selv i fare.

– Jeg tog denne risiko, som jeg er sikker på fik mig til at miste Ballon d’Or sidste år (i 2018 red.). Jeg fortryder ikke noget, men…

– Hvis Messi vinder Ballon d’Or i år, holder jeg op med fodbold!

Ubarmhjertige Messi slår endnu en vanvittig rekord – vipper Pelé af pinden

Interessant nok gik Lionel Messi faktisk hen og vandt Ballon d’Or-prisen i 2019 og distancerede dermed Ronaldo i Ballon d’Or-kapløbet, hvor begge før 2019 havde fem trofæer hver.

Dermed blev Messi den første spiller til at vinde Ballon d’Or seks gange – hvilket nu er udbygget til syv gange. Cristiano Ronaldo har vundet prisen fem gange.

Ronaldo fortsatte dog med sin karriere og handlede tilsyneladende ikke i tråd med hans ord i interviewet med Merchand.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer