VM 2022

1 min læsningMönchengladbach sejrede i medrivende Borussen-derby mod Dortmund i ordentlig fredagsbasker

Fredag aften var der dømt Borussen-derby i den tyske Bundesliga, da de to Borussia-klubber, Mönchengladbach og Dortmund, stødte sammen.

1 min læsning
Borussia Dormund mod Borussia Mönchengladbach i den tyske Bundesliga.
Foto: Ina Fassbender/AFP/Ritzau Scanpix

Fredag aften var der dømt derby i den tyske Bundesliga – ikke lokal- eller rivalderby, men navnederby.

Det var nemlig de to Borussia-klubber, Mönchengladbach og Dortmund, der stod over for hinanden i det såkaldte Borussen-derby.

Og her skuffede de to klubber ikke de mange fremmødte fans på Mönchengladbachs hjemmebane Borussia-Park – tværtimod.

Hele seks mål blev det nemlig til. Og det startede allerede efter blot fire minutter, hvor Mönchengladbach bragte sig foran ved et mål af Jonas Hofmann. Det holdt dog kun i 15 minutter, da Julian Brandt udlignede scoren med et flot mål efter 19 minutter.

Men da uret ramte 25 spillede minutter vågnede Mönchengladbach-spillerne igen op til dåd. To mål på fire minutter af Ramy Bensebaini og Marcus Thuram i det 26.- og 30. minut, og så var der pludselig lang vej hjem for Dortmund.

De fik dog reduceret kort før pausen ved Nico Schlotterbeck og kunne gå til pause nede med en enkelt scoring ved stillingen 3-2.

Yngste nogensinde: Haalands efterfølger imponerer og slår Bundesliga-rekord

Målfesten så ud til at fortsætte i anden halvleg. Her skulle der gå mindre end et minut, før netmaskerne igen blafrede. Mönchengladbachs Kouadio Kone sendte sikkert bolden i kassen til 4-2.

Selvom det lovede godt for anden halvleg, så forblev resten af kampen målløs. Mönchengladbach pressede godt på, og kunne have scoret mange flere mål. Men sejren var sikret.

Se info, statistikker og stillingen i Bundesligaen herunder

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer