Mönchengladbach sejrede i medrivende Borussen-derby mod Dortmund i ordentlig fredagsbasker

Fredag aften var der dømt Borussen-derby i den tyske Bundesliga, da de to Borussia-klubber, Mönchengladbach og Dortmund, stødte sammen.

Borussia Dormund mod Borussia Mönchengladbach i den tyske Bundesliga.

Fredag aften var der dømt derby i den tyske Bundesliga – ikke lokal- eller rivalderby, men navnederby.

Det var nemlig de to Borussia-klubber, Mönchengladbach og Dortmund, der stod over for hinanden i det såkaldte Borussen-derby.

Og her skuffede de to klubber ikke de mange fremmødte fans på Mönchengladbachs hjemmebane Borussia-Park – tværtimod.

Hele seks mål blev det nemlig til. Og det startede allerede efter blot fire minutter, hvor Mönchengladbach bragte sig foran ved et mål af Jonas Hofmann. Det holdt dog kun i 15 minutter, da Julian Brandt udlignede scoren med et flot mål efter 19 minutter.

Men da uret ramte 25 spillede minutter vågnede Mönchengladbach-spillerne igen op til dåd. To mål på fire minutter af Ramy Bensebaini og Marcus Thuram i det 26.- og 30. minut, og så var der pludselig lang vej hjem for Dortmund.

De fik dog reduceret kort før pausen ved Nico Schlotterbeck og kunne gå til pause nede med en enkelt scoring ved stillingen 3-2.

Yngste nogensinde: Haalands efterfølger imponerer og slår Bundesliga-rekord

Målfesten så ud til at fortsætte i anden halvleg. Her skulle der gå mindre end et minut, før netmaskerne igen blafrede. Mönchengladbachs Kouadio Kone sendte sikkert bolden i kassen til 4-2.

Selvom det lovede godt for anden halvleg, så forblev resten af kampen målløs. Mönchengladbach pressede godt på, og kunne have scoret mange flere mål. Men sejren var sikret.