VM 2022

2 min læsningMedie: Stærke præstationer får Barca til at droppe vinterhandel

Marcos Alonsos evner til at tilpasse sig fra venstreback til det centrale forsvar, har angiveligt fået FC Barcelona til at droppe ellers planlagt januarhandel.

2 min læsning
Marcos Alonso har fået FC Barcelona på andre transfertanker
Foto: Vincent West/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Xavi og FC Barcelona har gang i en noget blandet sæson, hvor man højst skuffende allerede er ude af Champions League, men hvor man til gengæld fører LaLiga med to point ned til Real Madrid.

Derfor blev det kommende vintertransfervindue pludselig et stort tema for klubben, efter sæsonens hidtige præstationer, samt Gerard Piqués pludselig karrierestop, hvor man skulle have overvejet at hente en forstærkning til midterforsvaret.

I den forbindelse havde FC Barcelona angiveligt foreberedt et vinterkøb af Athletic Clubs Iñigo Martínez som forstærkning til det centrale forsvar, men det bliver ikke til noget alligevel.

Det melder det spanske medie Fichajes fredag.

Her skulle Marcos Alonsos tilpasning fra positionen som venstre back til det centrale forsvar, hvor han har spillet i de seneste kampe, nemlig have begejstret Xavi og den øvrige sportslige top i FC Barcelona i sådan en grad, at det ikke længere skulle være et tema i det kommende transfervindue.

I stedet skulle Iñigo Martínez nu være et tema i Barca til sommer, hvor han kan hentes til transferfrit, når kontrakten med Athletic Club udløber.

FC Barcelona og Marcos Alonso spillede efterårssæsonens sidste kamp i tirsdags, hvor man med en sejr på 1-2 over Osasuna sikrede sig at forblive på førstepladsen.

Umodent: Disse ord kostede Gerard Piqué direkte rødt i afskedskamp

En kamp, hvor Gerard Piqué gjorde sig uheldigt bemærket i sin allersidste aktion som aktiv fodboldspiller. Noget, du kan læse mere om herover.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer