VM 2022

1 min læsningUmodent: Disse ord kostede Gerard Piqué direkte rødt i afskedskamp

Det var nogle mindre pæne gloser, der tirsdag aften kostede Gerard Piqué et direkte rødt kort, hvor han for sidste gang var en del af truppen i FC Barcelona.

1 min læsning
Gerard Pique fik direkte rødt kort i sin afskedskamp, hvor han ikke engang nåede på banen for FC Barcelona
Foto: Vincent West/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Hvad der skulle have været en festaften for Gerard Piqué, der tirsdag aften var en del af FC Barcelonas trup for allersidste gang efter sit karrierestop, blev spoleret af forsvarsspilleren selv.

Trods en alder på 35 år og en status som Barca-legende kunne Gerard Piqué nemlig ikke styre sit temperament og sprogbrug over for dommeren, da Osasuna og FC Barcelona gik til pause ved stillingen 1-0.

Her skulle den rutinerede spanier ifølge Mundo Deportivo have sendt følgende gloser afsted mod dommer Gil Manzano, der kostede Gerard Piqué et direkte rødt kort:

– Så du det hjørnespark, du dømte mod os? Du er den dommer, som med afstand har snydt os flest gange. 

– Det er en skandale. Fuck din mor, lød det angiveligt fra Gerard Piqué, der var bænket til opgøret og modtog kortet på vej ned i omklædningsrummet.

Trods et rødt kort til Robert Lewandowski i første halvleg, fik FC Barcelona til slut vendt kampen på hovedet og overvintrer derfor definitivt nu på førstepladsen i LaLiga.

Noget, du kan læse mere om herunder.

Barcelona snød Osasuna trods Lewandowski-udvisning

FC Barcelona skal næste gang i aktion efter VM-slutrunden, hvor man starter sæsonen op igen med et lokalopgør mod Espanyol, der endnu ikke er helt fastlagt, men som højest sandsynligt spilles på nytårsaftensdag den 31. december.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer