VM 2022

1 min læsningBarcelona snød Osasuna trods Lewandowski-udvisning

FC Barcelona måtte slide sig til tingene, da de tirsdag aften spillede 10 mod 11 i lidt under en time mod Osasuna.

1 min læsning
Barcelona vendte kampen, da de sejrede mod Osasuna.
Foto: Cesar Manso/AFP/Ritzau Scanpix

Det blev en sværere opgave end planlagt for FC Barcelona, da de med Andreas Christensen i startelleveren vandt 2-1 ude mod Osasuna tirsdag aften.

Der skulle kun gå seks minutter, inden den svære opgave tog sin begyndelse, da Osasuna kunne indlede scoringen med føringsmålet, der blev sat ind af spanske David Garcia.

25 minutter senere skulle Xavis taktiske evner for alvor komme på prøve, da holdets store stjerne og La Ligas topscorer, Robert Lewandowski, modtog sit andet gule kort og dermed måtte gå tidligt i bad og efterlod Barcelona en mand i undertal resten af kampen.

Beslutningen førte til stor utilfredshed, som udmøntede sig i et rødt kort til Gerard Pique, som var med i Barcelona-truppen for sidste gang i karrieren.

Undertallet til trods kom Barcelona dog tilbage i kampen, da Pedri kort inde i anden halvleg udlignede for catalanerne, hvorefter Raphinha sent i kampen kunne sende sejren til Catalonien på et fantastisk udført hovedstød.

Barca-brasser afviser det forbudte skifte: Selvfølgelig ville jeg sige nej

Med sejren ligger FC Barcelona stadig på La Ligas førsteplads med Real Madrid fem point bag dem, mens Osasuna kan findes på ligaens sjetteplads.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer