VM 2022

2 min læsningRasende brasilianer: Arsenal-spillers udtagelse til VM møder hård kritik fra tidligere landsholdsspiller

Tites beslutning om at udtage Arsenal-spilleren Gabriel Martinelli på bekostning af Gabriel Barbosa møder nu opsigtsvækkende hård kritik i hjemlandet.

2 min læsning
Gabriel Martinelli burde ikke være en del af Brasiliens VM-trup, hvis man spørger Neto
Foto: Issei Kato/Reuters/Ritzau Scanpix

For nyligt satte den brasilianske landstræner Tite navn på de 26 spillere, der skal repræsentere forhåndsfavoritterne fra Brasilien til VM i Qatar.

Beslutningen om at udtage Arsenals offensivspiller Gabriel Martinelli vækker dog stor undren og opsigtsvækkende kritik i hjemlandet, hvor den tidligere landsholdsspiller, Neto, er godt og grundigt rasende over netop den beslutning.

– Det er en skam. Det er en joke. Det er flovt. Ikke på grund af Dani Alves, men hvad er Martinellis historie? 33 karrieremål. Det er respektløst mod fodbolden, starter Neto i sit raseriudbrud ifølge Daily Mail og fortsætter:

– At gøre det her mod fodbold viser, at man ikke bør være i den position som landstræner. At udtage Martinelli i stedet for Gabigol (Gabriel Barbosa, red.) er mangel på respekt. Den største fadæse i udtagelsen.

– Martinelli har scoret fem mål i denne sæson. Hvis han går han rundt i et shoppingcenter, så ved folk ikke engang, hvem han er. Og så tager han ikke Gabigol med, som scorede målet, der sikrede Libertadores-titlen, og som scorede 29 mål på en sæson.

Fem brasilianske stjerner vraget til VM

– Hvad har Martinelli gjort i europæisk fodbold? Arsenal spiller ikke engang i Champions League. Det er en katastrofe, lyder det fra Neto.

Hvis du har portugiske sprogkundskaber, kan du se hele Netos raseriudbrød herunder, der under alle omstændigheder er god underholdning:

Brasilien tager hul på sin slutrunde om præcis to uger – nemlig torsdag den 24. november – med en kamp mod Serbien, hvor der er kampstart klokken 20:00 dansk tid.

Herefter venter der yderligere to gruppespilskampe, som står til at blive afviklet den 28. november mod Schweiz, inden man slutter af med Cameroun den 2. december.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer