2 min læsningUbarmhjertige Messi slår endnu en vanvittig rekord – vipper Pelé af pinden

Lionel Messi kan igen bryste sig af at indtage en af fodboldverdenens rekorder. Dermed tager argentineren endnu en plads i historiebøgerne.

2 min læsning
PSG's Lionel Messi tager rekorden for flest mål og assists kombineret med 1127 og vipper dermed legenden Pelé af pinden.
Foto: Geoffroy Van Der Hasselt/AFP/Ritzau Scanpix

En ny Messi – rekord er efterhånden blevet hverdag for både Lionel Messi og omverdenen. Således slår den lille argentiner diverse rekorder igen og igen.

Nu har han så gjort det igen. Og denne gang er det den brasilianske legende Pelé, der forvises til andenpladsen bag Messi.

Det skriver SPORTBible.

Vanvittig milepæl: Messi kan nå 1000 kampe i VM-finalen

Messi er efter gårsdagens 7-2-sejr i Champions League mod Maccabi Haifa nu indhaveren af rekorden for flest mål og assists kombineret.

Således bragte Lionel Messi sig op på imponerende 1.127 mål og assists samlet i karrieren med sine to oplæg og to mål i kampen. Og det er mere end nogen anden i fodboldens historie og dermed endnu en Messi – rekord.

Med i alt 992 kampe i karrieren svarer det til, at Lionel Messi har lavet et mål eller en assist i hvert 72. minut, han har spillet. Rekorden fordeles på 784 mål 343 assists i karrieren.

Den tidligere rekord, som Pelé var indehaveren af, var på 1126 mål og assists kombineret.

Messi afslører: Bliver min sidste VM-slutrunde

Sammenligner man Messi med hans helt store rival gennem karrieren – i forhold til Ballon d’Or-titler, målscoringer med videre – Cristiano Ronaldo – er portugiseren forholdsvis langt bagved.

Ronaldo har således ‘kun’ lavet 1050 mål og assists kombineret i karrieren – og det på trods af, at portugiseren har spillet 1136 kampe, altså hele 144 kampe mere end Messi.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer