1 min læsningRonaldo melder ud: Jeg stopper ikke før…

Cristiano Ronaldo har trods en alder på 37 år ikke planer om at indstille landsholdskarrieren for Portugal. Nu sætter han ord på, hvad han gerne vil opnå inden et stop.

1 min læsning
Ronaldo har ikke travlt med at stoppe landsholdskarrieren
Foto: REUTERS/Pedro Nunes.

189 kampe og 117 mål.

Det er Cristiano Ronaldos imponerende statistik på det portugisiske landshold.

Men trods verdensstjernen ikke bliver yngre, har han ikke planer om at stoppe på landsholdet indenfor den nærmeste fremtid. Ambitionerne rækker nemlig længere ud end det forestående VM i Qatar i november og december. Det skriver Mirror.

Artiklen fortsætter efter reklamen

Ved en prisoverrækkelse i hjemlandet blev Manchester United-angriberen spurgt ind til tankerne om, hvornår landsholdskarrieren slutter.

– Jeg håber at blive ved med at være en del af det portugisiske internationale setup nogle år endnu. Jeg føler mig motiveret, mine ambitioner er høje. Jeg er på et hold med unge mennesker, jeg vil være med til VM, men også i de næste europa-mesterskaber, siger Cristiano Ronaldo.

Efter skifte til United: Ronaldo er den bedste i verden

Dermed ser det ud til, at portugiseren ikke har planer om at stoppe på landsholdet før sommeren 2024.

Cristiano Ronaldo blev sidste år den mest scorende for det portugisiske landshold nogensinde og har som nævnt i skrivende stund scoret hele 117 landskampsmål. Derudover er det blevet til 42 assists for Portugal.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer