VM 2022

2 min læsningNeestrup efter “dårlig fodboldkamp”: Det må vi jo beklage

F.C. København vandt lørdag 2-0 ude mod Randers FC, og tager dermed hjem med tre point i bagagen. Alligevel vil Jacob Neestrup gerne beklage.

2 min læsning
FCK-Randers, Superligaen, Jacob Neestrup.

F.C. København er tilbage i top seks – hvert fald for en stund.

Således hentede de danske mestre en 2-0-sejr ude mod Randers FC lørdag, og det kræver nu en OB- eller AGF-sejr, hvis ikke FCK fortsat skal være at finde i top seks, når denne runde af Superligaen er færdigspillet.

Sejren og de tre point til trods, så var det ikke kun en udpræget tilfreds FCK-træner, der efter kampen satte ord på slagets gang.

– Det var jo en dårlig fodboldkamp. Det må vi jo beklage, siger Jacob Neestrup til discovery+ efter kampen inden han uddyber:

– Det er jo den dårligste offensive præstation under mig, specielt i første halvleg – men anden halvleg er jo heller ikke prangende.

Selvom spillet haltede rent offensivt, kunne Jacob Neestrup dog alligevel godt finde noget at smile over.

– Det, der er vigtigt for mig i dag, det er, at vi under et forholdsvist stor pres før kampen, og i en travl tid med mange kampe, hvor vi stadigvæk har haft svært ved at rotere på spillerne i forhold til det hårde program, så synes jeg, det er klasse, at vi kan tage over og vinde 2-0 på en svær udebane mod et fysisk stærkt hold, som udfordrer os voldsomt i første halvleg.

FCK sejrer i uskøn affære mod Randers – tilbage i top seks

Med sejren har F.C. København fortsat sit første nederlag i Superligaen under Jacob Neestrup til gode.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer