FCK sejrer i uskøn affære mod Randers – tilbage i top seks

F.C. København er nu kravlet op i top seks, efter de danske mestre lørdag sejrede med 2-0-sejr ude mod Randers FC.

Randers FC-FCK, Superligaen.

F.C. København sejrede med 2-0 ude mod Randers FC lørdag, og er dermed kravlet op i top seks – hvert fald for en stund. Således kan både OB og AGF med en sejr søndag kravle forbi FCK i tabellen.

I lørdagens opgør mellem Randers FC og F.C. København var det gæsterne, der lagde bedst fra land. Første halvlegs største chance faldt efter ganske få minutter, da Roony Bardghji blev sendt i dybden. Med en veludført skudfinte skabte den unge kant plads til sig selv, men Patrik Carlgren diskede op med en stor redning i Randers-målet.

Efter den store chance for Roony Bardghji, fik Randers FC ædt sig bedre og bedre ind i kampen, og endte med at få et mindre overtag.

Første halvleg bar præg af utallige fejl fra begge mandskaber, men hjemmeholdet dominerede i spillet omkring andenboldene. Der var dog ikke meget at se til for de to målmænd, da begge hold havde svært ved at få spillet til at køre i tilstrækkelig grad til at få skabt chancer.

Kort før pausefløjt fik Randers FC sin største chance. Det skete efter et hjørnespark, hvor gæsterne ikke fik clearet bolden. Situationen endte med at bolden pludseligt dumpede ned ved Lasse Berg Johnsen, der stod placeret tæt under mål. Han kunne dog ikke få det rigtige træf på bolden, og endte i stedet med at sende den over mål.

Fra anden halvlegs begyndelse blev både William Clem og Andreas Cornelius skiftet ind. Især comebacket til sidstnævnte skabte store problemer for Randers-forsvaret, og efter 51 minutter gik det galt for hjemmeholdet.

Her var det Mohamed Daramy, der fandt vej til Lukas Lerager, som bragte FCK i front.

Efter 72 minutter faldt kampens sidste scoring, og endnu en gang var det Mohamed Daramy og Lukas Lerager, der havde de sidste aktioner ved scoringen. Denne gang var det dog Lukas Lerager, der assisterede Mohamed Daramy.

Dermed endte kampen 2-0 til F.C. København, der fortsat er ubesejrede i Superligaen under Jacob Neestrup.

Omvendt er Randers FC nu på vej ned i tabellen, efter det kun er blevet til et enkelt point i de seneste fem kampe for kronjyderne.