VM 2022

2 min læsningSolbakken driller Neestrup med glippet Haaland-handel: Skylder en milliard og en 50’er

Til trods for at have imponeret under sit prøveophold i F.C. København, blev det aldrig til en aftale med Erling Haaland - og det lader Ståle Solbakken ikke sådan lige gå i glemmebogen.

2 min læsning
Ståle Solbakken driller FCK og Jacob Neestrup med misset Erling Haaland-handel.

Det er efterhånden almindeligt kendt, at Erling Haaland var forbi F.C. København på prøve som ung.

Lige så almindelig kendt er det, at F.C. København aldrig fik lavet en aftale med den dengang purunge nordmand.

Når man i dag spejder udover fodboldverden og ser, hvilket mål-monster Erling Haaland er blevet til, må det derfor også ærgre de forskellige FCK-ansatte, der dengang ikke fik trykket på knappen og sat alle sejl ind for at lave en aftale med Haaland.

En af dem, der både var involveret og den dag i dag ærgrer sig, er F.C. Københavns cheftræner, Jacob Neestrup.

– Jeg var U17-træner på daværende tidspunkt, og det jeg kan huske, det er, at Erling er til prøvetræning. Jeg kan ikke huske, hvor mange dage – men nok fem til syv dage, siger Neestrup på pressemødet mandag og fortsætter:

– Her trænede han med U17- og U19-holdet, og han spillede en intern træningskamp, hvor man godt kunne se, at han var en rigtig dygtig spiller. Hvorfor vi ikke fik rekrutteret ham, kan jeg ikke huske.

Selvom man i F.C. København formentlig gerne vil lægge den glippede Haaland-signing bag sig, er det ikke bare sådan lige til.

Den tidligere FCK-manager, Ståle Solbakken, har hvert fald ikke tænkt sig at lade Jacob Neestrup og co. glemme den glippede mulighed for at hente en af verdens i dag bedste spillere.

– Skulle vi have gjort alt for at tage Haaland dengang? Ja, det skulle vi nok. Jeg kan også sige, at vores tidligere manager, Ståle, har da også nogle gange drillet nogen af os, blandt andre også mig, med at vi skylder en milliard og en 50’er i bødekassen.

Daramy inden City: Skal ikke bare overstås

Jacob Neestrup og resten af F.C. København skal tirsdag stå over for Erling Haaland endnu en gang, når Manchester City klokken 18.45 gæster Parken i Champions League-regi.

Alt imens kan Ståle Solbakken glæde sig over, at han råder over Erling Haaland fra tid til anden i kraft af jobbet som norsk landstræner.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer