VM 2022

2 min læsningDaramy inden City: Skal ikke bare overstås

Manchester City gæster Parken tirsdag, blot seks dage efter F.C. København rejste fra Etihad Stadium med en 5-0-nederlag i bagagen - alligevel er det ikke en kamp, der bare skal overstås.

2 min læsning
Mohamed Daramy, FCK-City, F.C. København Manchester City, Champions League.

Niveauforskellen var ikke til at tage fejl af, da F.C. København onsdag for fem dage siden troppede op på Etihad Stadium.

Efter 90 minutter plus det løse, viste måltavlen ganske retvisende 5-0 til Manchester City.

Nu er tiden så allerede kommet til endnu et opgør mod de engelske mestre, der tirsdag gæster Parken.

Men selvom det blev til et syngende nederlag i Manchester, og skadeslisten i F.C. København er både lang og fyldt med flere af holdets største profiler, så er opgøret i Parken mod Manchester City ikke en kamp, der bare skal overstås. Det fortæller Mohamed Daramy på pressemødet forud for kampen.

– Jeg vil ikke sige, at det er noget, der bare skal overstås. Vi spiller trods alt i Parken, og vi ved jo, hvordan det er; det er ikke nemt at spille europæisk her.

– Så vi skal jo stadig spille, som vi gerne vil. Det er ikke noget, der bare skal overstås og så skal vi videre til et derby.

– Vi skal tage alle kampe seriøst, og vi skal ud og forsøge at få et resultat. Vi spiller hjemme og vi har stadig en stærk trup, alle skaderne til trods.

Mohamed Daramy mener, at de mange skadede profiler på holdet giver en oplagt chance for at få vist sig frem for flere af FCK-spillerne.

– Der er stadig en masse gode spillere i truppen, som kan vise sig frem. Jeg kan da også selv tage mere ansvar nu. Det er klart, de store profiler er ude med skader, og det er uheldigt, men så er der også andre, der kan træde i karakter.

– Dem, der ikke har spillet så meget, får jo chancen for nu at vise Neestrup og os andre på holdet, at de er klar til det. Der er ikke nogen kampe, der bare skal overstås, og vi skal stadig være der. Det skal nok blive en god kamp.

FCK hårdt ramt af skader: Neestrup giver omfattende opdatering

Mohamed Daramy og resten af F.C. København byder Manchester City op til dans i Parken tirsdag klokken 18.45.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer