VM 2022

2 min læsningMedie: Leverkusen vil fyre manager og ansætte tidligere Liverpool- og Real Madrid-stjerne

Bayer Leverkusen har fået en skrækkelig start i den tyske Bundesliga såvel som i Champions League, hvor man i førstnævnte...

2 min læsning
Xabi Alonso
Foto: Michael Dalder/Reuters/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Bayer Leverkusen har fået en skrækkelig start i den tyske Bundesliga såvel som i Champions League, hvor man i førstnævnte række ligger under nedrykningsstregen efter otte runder samt er noteret for tre point i det europæiske gruppespil efter tre kampe.

Det får nu konsekvenser for klubbens manager Gerardo Seoan, der står til en fyreseddel inden længe, hvis man skal tro både Marca og den italienske transferjournalist Fabrizo Romano.

I stedet skulle man have rettet blikket på Xabi Alonso som afløser, der som aktiv spillede massevis af kampe for klubber som Liverpool, Real Madrid og Bayern München.

Den i dag 40-årige spanier var indtil i sommer tilknyttet Real Sociedads B-hold som cheftræner, men har siden stået uden managerjob. Tidligere har han også stiftet erfaring med trænergerningen i Real Madrid, hvor han har været tilknyttet et af klubbens ungdomshold.

Journalist: Bundesligastjerne har gennemgået lægetjek forud for sommerskifte til Premier League

Skal man tro det anerkendte spanske medier står den dog snart på en gerning i den absolutte europæiske top, hvis Bayer Leverkusen, der tirsdag tabte med 2-0 til FC Porto i Champions League, fyrer schweiziske Gerardo Seoane og ansætter Xabi Alonso.

Faktisk skulle Xabi Alonso – ifølge mediet – allerede have accepteret et managertilbud fra Leverkusen, der ansætter den tidligere VM-, EM- og Champions League-vinder på en kontrakt frem til sommeren 2024.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer