VM 2022

2 min læsningJournalist: Bundesligastjerne har gennemgået lægetjek forud for sommerskifte til Premier League

Christopher Nkunku kan meget vel skifte sin tilværelse i Tyskland, Bundesligaen og RB Leipzig ud med en i England, Premier League og London, når forår bliver til sommer.

2 min læsning
Nkunku
Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Noget tyder på, at Christopher Nkunku snart kan være fortid i Bundesligaen, hvor han for nuværende tørner ud for RB Leipzig.

Det melder den tyske Bild-journalist Christian Falk, der har et ry for at være meget troværdig, i hvert fald.

Noget, du kan læse mere om herunder:

Ifølge Christian Falk skulle den franske landsholdspiller således i denne måned have gennemgået et lægetjek i Frankfurt forud for en sommertransfer til Premier League og Chelsea, der skulle være villige til at aktivere hans frikøbsklausul på 60 millioner euro.

Chelsea og RB Leipzig har da også en historik i forhold til at handle med hinanden, da London-klubben tidligere har sendt Ethan Ampadu på leje i bundesligaklubben, ligesom Timo Werner både er blevet købt og solgt igen til Yussuf Poulsens arbejdsgiver.

På rygteplan meldes Chelsea også interesserede i yderligere en Leipzig-spiller, da man ifølge adskillige medier skulle følge tyskernes 20-årige kroatiske forsvarsstjerne Josko Gvardiols situation og udvikling tæt.

Den 24-årige Christopher Nkunku var senest i aktion på grønsværen i Parken, da Danmark som bekendt besejrede Frankrig med 2-0. Her blev den franske bundesligastjerne indskiftet efter 65 minutters spil uden dog at gøre det helt store væsen af sig.

Det gjorde han så til gengæld i den forgangne sæson, hvor han i 52 kampe nettede 35 gange, lavede 19 oplæg og var med til at sikre Leipzig sit første store trofæ i form af en tysk pokaltitel med en finalesejr over Freiburg efter en straffesparkskonkurrence.

Hvid og Korotayev med BIG 9-forudsigelser: Stor uenighed i tv-studiet når klubfodbolden vender tilbage

Nkunku har foruden RB Leipzig tidligere været på kontrakt i Paris Saint-Germain, hvor han har fået sin fodboldopdragelse på diverse ungdomshold.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer