VM 2022

2 min læsningBekræftet: Paris vil ikke vise VM i Qatar

Paris har tilsluttet sig adskillige andre byer i Frankrig og vil ikke vise VM i Qatar på storkskærm, som der ellers er tradition for ved slutrunder som disse.

2 min læsning
Paris
Foto: Stefano Rellandini/AFP/Ritzau Scanpix

Hvis man er bosat i Paris og har glædet sig til storskærmsarrangementer i den franske hovedstad, når VM-slutrunden begynder, kan man godt begynde at bestille en tv-pakke, som har rettigheder til Frankrigs kampe.

Denne onsdag melder CNN nemlig, at Paris har tilsluttet sig en række andre byer i Frankrig og dermed ikke vælger at vise nogle kampe ved VM-slutrunden på storskærm. Grunden er – som i andre tilfælde – dog ikke på grund af en direkte boykot af Qatars værtsskab.

– Vores grunde er for det første på grund af de miljømæssige og sociale forhold i forbindelse med begivenheden, og det er ikke den model, som vi ønsker at fremme for store begivenheder i Paris, indleder Pierre Rabadan, som er viceborgmester for sport i Paris til CNN og fortsætter:

Officielt: Spanien og Portugal vil afholde VM sammen med Ukraine

– Det betyder ikke, at vi opfordrer til boykot af begivenheden. Jeg gentager, at dette ikke er en retssag mod Qatar, vi sætter spørgsmålstegn ved modellen for denne begivenhed, siger han endvidere og sætter samtidig fokus på Paris Saint-Germain, der er ejet af Qatar Sports Investments.

– Vi ved, hvor meget de (PSG-ejerne, red.) har bragt til PSG og klubben og derfor også til byen, lyder det fra viceborgmesteren, som dermed har bekræftet at Paris ligesom Strasbourg, Lille, Rodez, Bordeaux, Nancy og Reims heller ikke vil have storskærmsarrangementer ved VM-slutrunden, som der ellers er tradition for.

VM 2022 – Den ultimative TV-guide til VM i Qatar 2022

VM-slutrunden i Qatar begynder søndag den 20. november, hvor værtsnationen tager imod Ecuador klokken 17:00.

Danmark spiller sin første kamp ved slutrunden tirsdag den 22. november, når man klokken 14:00 møder Tunesien i den første gruppekamp.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer