VM 2022

2 min læsningAC skadet kort før VM – nu melder Barca ud

Andreas Christensen måtte lade sig udskifte i FC Barcelonas nederlag til Inter i tirsdagens Champions League-kamp. Nu melder catalanerne ud om den danske landsholdsspillers skade.

2 min læsning
Andreas Christensen er tilbage efter sin ankelskade og er udtaget til Barcelona-truppen mod Almeria.
Foto: Marco BERTORELLO / AFP.

58. minutter spillet af Champions League-kampen på San Siro.

Andreas Christensen lader sig udskifte for FC Barcelona med, hvad der ligner en ankelskade.

Dermed er han den tredje danske landsholdsforsvarer, der indenfor en uges tid bliver ramt af en skade kort før VM. Nu melder danskerens klub ud om skaden.

Artiklen fortsætter efter reklamen

FC Barcelona tabte tirsdagens Champions League-brag i Milano til Inter med 1-0. Men som om, det ikke var nok, måtte holdets danske forsvarskæmpe Andreas Christensen som nævnt også udgå med en skade.

Det kan vise sig at være en stor bet for det danske landshold, der om godt halvanden måned skal være klar til VM i Qatar. Især den danske defensiv er hård ramt lige nu.

Highlights: ‘AC’ skadet i Barca-nederlag til Inter

Udover Andreas Christensen er også Joachim Andersen og Simon Kjær ude med skader. Sidstnævnte, der har været ramt af en muskelskade, rygtes dog klar til AC Milans Champions League kamp onsdag mod Chelsea FC.

Nu melder FC Barcelona ud om Andreas Christensens skade, som vurderes til være et forstuvet ledbånd i venstre ankel. Derudover venter der onsdag en række tests for at fastslå skadens omfang. Du kan se udmeldingen fra FC Barcelona herunder.

Dermed er danskeren foreløbig ude for FC Barcelona. Det er han iøvrigt sammen med tre af klubbens andre forsvarsspillere i form af Jules Koundé, Ronald Araujo og Héctor Bellerin.

Om Andreas Christensen bliver klar til LaLiga-kampen hjemme mod Celta Vigo søndag er altså usikkert. Uanset hvad, er der kick off klokken 21.00, og du kan se kampen på TV2 Sport X og TV2 Play.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer