VM 2022

1 min læsningHighlights: ‘AC’ skadet i Barca-nederlag til Inter

Der var dømt europæisk topbrag i Champions League, da Inter tog imod FC Barcelona på San Siro tirsdag aften.

1 min læsning
Inter - FC Barcelona Highlights

Bayern München er for alvor i et pointudbrud i Champions Leagues gruppe C, hvor tyskerne har ryddet bordet, senest med 5-0 sejren over Plzen tidligere tirsdag.

Det efterlod stridighederne om andenpladsen hos Inter og FC Barcelona, med Andreas Christensen på banen fra start, der mødtes på San Siro. VAR blev afgørende i begge ender til Inters favør, der til sidst stod med en spinkel 1-0 sejr.

Efter godt 20 minutter lignede det i første omgang, at VAR ville tildele Inter et straffespark, men hændelsen blev i stedet vendt til en offside-kendelse, der fandt sted kort tid inden Eric Garcia havde hånden på bolden i eget felt. Få minutter før halvleg skulle Hakan Calhanoglu ikke bruge mere end pladsen til at tage et træk efterfulgt af et kraftfuldt langskud for at bringe Inter på tavlen til 1-0.

I anden halvleg måtte danske Andreas Christensen udgå med, hvad der lignede en ankelskade. Herefter udlignede Pedri til 1-1, men VAR underkendte scoringen, da landsmanden Ansu Fati havde hånden på bolden forinden. I overtiden udspillede en lignende situation sig i selvsamme felt, da Inters Denzel Dumfries hånd ramte bolden. VAR-rummet brød ikke ind, og hollænderen slap derfor med skrækken.

Inter 1-0 FC Barcelona (Hakan Calhanoglu, 45+2′)

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer