VM 2022

2 min læsningThomas Frank giver eksklusivt Brentford-indblik: Jeg er priviligeret og har en afgørende stemme

Thomas Frank fortæller, hvor meget han har at skulle have sagt, når Brentford henter nye spillere til klubben.

2 min læsning
Thomas Frank
Foto: Dylan Martinez/Reuters/Ritzau Scanpix

Thomas Frank har en stor stjerne i Brentford Football Club, hvor han blandt andet har været med til at føre klubben op – og etablere den – i det fineste selskab i engelsk fodbold i form af Premier League.

Nu kommer han med et unikt indblik i sin indflydelse under London-klubbens ejer Matthew Benham, som han har stor respekt for. Det fortæller danskeren i et eksklusivt tv-interview med campo.dk:

– Jeg er priviligeret og har fået lov til at være meget, meget tæt på beslutningerne. Matthew Benham som jo er ejeren, og som alle danskere mere eller mindre ved er en fantastisk ejer; jeg siger altid, at han er en top tre-ejer i verdenen, fordi jeg ikke kender eller har mødt de andre to, indleder Thomas Frank og fortsætter:

– Han er rolig, klar på hvad han gerne vil, tager gode, velovervejede beslutninger, hvilket er en mangelvarer i fodbolden generelt. Det betyder rigtig, rigtig meget.

– Det er blandt andet sammen med ham, at vi tager hovedbeslutningerne og så har jeg selvfølgelig Brian Riemer (assistenttræner, red.), som også er tæt på tingene. Vi tager ikke nogle spillere ind uden, at jeg siger ja til dem. Det er et stort privilegium, lyder det fra den 48-årige danske Premier League-manager.

Du kan se hele tv-klippet med Thomas Frank øverst i denne artikel.

I øjeblikket indtager London-klubben en placering midt i Premier League-tabellen. Her er man nemlig nummer ti efter otte runder, hvor man står noteret for to sejre, fire uafgjorte resultater samt to nederlag.

Thomas Frank siger det gerne højt: No dickheads her!

Brentford og Thomas Frank skal næste gang i aktion lørdag den 8. oktober klokken 16:00, hvor man tørner sammen med Newcastle United på St James’ Park.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer