VM 2022

2 min læsningThomas Frank siger det gerne højt: No dickheads her!

Thomas Frank vil gå meget langt for at værne om den kultur i Brentford, som han har været med til at skabe.

2 min læsning
Thomas Frank
Foto: Peter Cziborra/Reuters/Ritzau Scanpix

Brentford var lørdag eftermiddag nok engang i aktion efter en endt landsholdstermin, hvor man inden den måtte se Arsenal rejse fra Community Stadium med alle tre point og en 0-3 sejr.

Denne lørdag fik Brentford og Thomas Frank derimod skrabet et enkelt point sammen, da man på udebane spillede 0-0 mod oprykkerne fra Bournemouth.

Nu har Thomas Frank og resten af London-klubben så gang i sin anden sæson i træk i Premier League, hvor man har arbejdet hårdt for først at rykke op i – og siden etablere sig i – den bedste engelske række. Det fortæller Thomas Frank i et eksklusivt tv-interview til campo.dk:

– Jeg er meget stolt af at få lov til at være en del af Premier League, fordi det er verdens bedste liga og der er meget få der har gjort det som trænere. Vi er heller ikke så mange danske trænere, der har gjort det. Det fylder da selvfølgelig noget, indleder Thomas Frank og fortsætter:

– Det sjove er, at det aldrig har været et mål for mig for mange år siden. Det er klart, at når man så bliver cheftræner i Championship, så er det klart, at det er naturligt at man sætter sig det mål, at man gerne vil op.

Herefter kommer den danske manager ind på, at man har gjort meget for at skabe en god kultur i klubben, som man værner meget om og passer på.

Thomas Frank med afsløring: Disse Premier League-managers har jeg talt mest og mindst med

– Vi har lavet en kultur, som i min verden er ‘second to none’, hvor jeg offentligt også gerne siger ‘no dickheads’. Altså vi vil kun have gode karakterer og gode typer, som arbejder sindsygt hårdt for holdet, men selvfølgelig også har noget individuel kvalitet, lyder det fra den 48-årige danske Premier League-manager.

Du kan se hele interviewbiddet med Thomas Frank øverst i denne artikel.

Brentford og Thomas Frank skal næste gang i aktion lørdag den 8. oktober, hvor Newcastle United venter på St James’ Park.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer