Premier League

Thomas Frank med afsløring: Disse Premier League-managers har jeg talt mest og mindst med

Thomas Frank har gang i en imponerende trænergerning, der nu har ført ham til Premier League. Det giver indblik og sparring med nogle af verdens allerstørste navne på managerscenen.

Thomas Frank
Foto: Ian Kington/AFP/Ritzau Scanpix

Thomas Frank har gang i sin anden sæson som Premier League-manager, hvor han som manden i spidsen for London-klubben Brentford har været med til at føre klubben op i den fornemmeste række i England, som også må anses for at være en – hvis ikke den – mest prestigefyldte og hårdeste liga på fodboldscenen.

Det har selvsagt givet nogle store oplevelser for den 48-årige danske manager, der også har en trænerfortid i Brøndby IF og på diverse ungdomslandshold i Danmark.

Nu afslører han hvilke managers i Premier League, som han brugt mest tid på at tale og sparre med, samt hvilken forhenværende topmanager, der har virket mere lukket. Det fortæller han i et interview med campo.dk:

– Altså Klopp er ham, som jeg har snakket mest med på de her manager-møder, indleder Frank og fortsætter:

– Han er også meget ‘outspoken’ og åben. Det kan jeg jo godt lide, at man har den der interaktion. Ikke at man skal have det, fordi vi er jo allesammen forskellige.

– Tuchel (forhenværende Chelsea-manager, red.) er mere lukket. Der er ikke meget… Jeg har ikke søgt Guardiola på den måde… Jo, jeg har sagt ‘tak’, ‘hello’, ‘goddag’ og alt muligt andet. Og han har sagt nogle pæne ord, så det er fint nok.

– Man finder jo ud af, at når man møder hinanden til de her møder, så får man generelt bare naturligt mere respekt for dem allesammen, fordi det er meget få, der har prøvet at stå derude generelt som trænere, men også i den liga og med det pres.

Du kan se hele videoklippet øverst i artiklen.

Frank storroser dansk darling: Han er i spil til startopstillingen

Thomas Frank og hans Brentford-mandskab skal i aktion lørdag eftermiddag, hvor man på udebane brager sammen med oprykkerne fra Bournemouth klokken 16:00.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P