VM 2022

2 min læsningViborg-chef vil ikke konkurrere på økonomi: Vi kommer aldrig derop

Viborg har overrasket i Superligaen, og lige nu ligger de over nogle af tunge klubber, selvom budgetterne ikke er sammenlignelige.

2 min læsning
Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Viborg har været en af sæsonens positive overraskelser i Superligaen.

Det til trods for et budget, der ligger langt under de klubber, som Viborg konkurrerer med om en plads i tops seks.

Men selvom klubben præsterer godt, maner direktøren i Viborg FF til besindelse, når det kommer til at skulle konkurrere med de traditionelt store klubber i Superligaen rent økonomisk.

– Vi skal ikke bruge en masse energi på at række ud efter de andre klubbers store budgetter, for vi kommer aldrig derop. I hvert fald ikke på den korte bane. AGF spiller i Danmarks næststørste by, og de løfter deres ting, men deres investeringer er bundet op af, at de skal have en transfermønt, der skal være væsentligt større, siger direktør Morten Jensen til Tipsbladet og fortsætter:

– Andre klubber skal i Europa League eller Champions League. Der er vi ikke endnu med vores penge, og det er ikke sikkert, at vi nogensinde kommer det. Men mindre kan også gøre det, for vores primære mål er stadig at etablere os i Superligaen.

FC Midtjylland-back: Dette ser jeg frem til imod Viborg

Viborg har allerede mærket, hvad det vil sige at konkurrere med klubber med større budgetter, da de i sommeren måtte vinke farvel til profilen Christian Sørensen, der skiftede til F.C. København.

Viborg spiller på søndag imod en anden økonomisk sværvægter i Superligaen, når MCH Arena danner ramme om det midtjyske derby mellem de grøn-blusede og FC Midtjylland.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer