VM 2022

1 min læsningFC Midtjylland-back: Dette ser jeg frem til imod Viborg

Nikolas Dyhr er udemærket klar over rivaliseringen mellem FC Midtjylland og Viborg, inden de to ærkerivalers møde i Superligaen.

1 min læsning
Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Rivaliseringen mellem FC Midtjyllands og Viborgs fans er intens.

På søndag fløjtes der igen op i det midtjyske derby på MCH Arena, hvor der udover kampen på banen, også vil blive udkæmpet en stemningskamp på tribunen.

Dette glæder FC Midtjylland-spilleren Nikolas Dyhr sig til, der også er vant til rivaliseringen mellem de to klubber, eftersom han har spillet for FC Midtjylland siden U14-tiden.

– Kampene mod Viborg er altid specielle. Vi bor tæt på hinanden, og man kan mærke på fansene, at det betyder noget. Når de giver så meget lyd ude fra tribunerne, er det noget, som smitter af på os spillere, siger Nikolas Dyhr til fcm.dk og fortsætter:

– Vi ser altid frem til at spille de her rivalopgør. Jeg kan huske, at vi i sidste kamp mod dem oplevede en hel vild stemning. Det tror jeg også, vi kommer til på søndag.

– Sidst vi mødte dem, var der virkelig god stemning og tænding. De havde ikke været oppe i Superligaen i et stykke tid, så det var første derby på hjemmebane længe. Vi vandt, og jeg scorede, så det var virkelig fedt.

Officielt: Tidligere FC Midtjylland-spiller opsagt i Tyrkiet

Om Nikolas Dyhr igen kan blive kampafgørende mod Viborg, kan du se TV3 Sport og Viaplay. Kampens spilles på søndag kl 14.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer