VM 2022

1 min læsningOB-anfører ærgrer sig: Vi var bedst

OB kom skidt fra start imod AaB, men fik kæmpet sig tilbage i opgøret. Anfører Jeppe Tverskov ville dog gerne have haft alle tre point.

1 min læsning
Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

OB har i den grad fået vendt krise-starten denne sæson.

Efter det uafgjorte resultat i Aalborg, var det også nogle skuffede OB’ere, der tydeligt gerne ville have fortsat den gode formkurve med en sejr.

– Vi er skuffede selvfølgelig. Vi var bedst i dag, så det er os, der skal være skuffede. Vi fortsætter egentlig vores stil fra første halvleg, selvom vi ikke får så mange chancer, kan vi mærke, hvis vi bliver ved, så bliver de trætte og frustrede; det gav os chancer, derfor er det også ærgerligt vi ikke får tre point, siger Jeppe Tverskov til TV3 Sport.

Ved AaB’s føringsmål på hjørnespark, gik Jeppe Tverskov i græsset, da han stødte sammen med AaB’s Oliver Ross, hvorefter hans direkte markering, Lars Kramer, kunne score.

Det irriterede OB-anføreren, der mente, at han skulle have haft frispark i situationen med Ross.

– Det vi havde fået af vide af dommerne var, at screeninger i feltet ville de holde øje med, men ham Ross inde i feltet kigger vist ikke rigtigt på bolden på noget tidspunkt, så det er jo klart, det bliver jeg lidt irriteret over, fordi det er det, de har sagt til os, der dømmes for nu, siger Jeppe Tverskov om episoden lige før målet.

Highlights: AaB fortsat under stregen efter 1-1 mod OB

OB spiller deres næste kamp søndag d. 9. oktober på hjemmebane imod Silkeborg.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer