Highlights: AaB fortsat under stregen efter 1-1 mod OB

AaB kom ikke over nedrykningsstregen denne gang, da de tog imod OB på hjemmebane.

Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

Hverken formstærke OB eller AaB, der ligger under nedrykningsstregen, kunne fremtvinge en sejr i 1-1 opgøret mellem de to hold.

AaB startede kampen bedst, hvor de formåede at lægge et tryk på gæsterne. Dette belønnede sig efter 15 minutter, hvor Lars Kramer kom højest på et hjørnespark, som akkurat gik i mål til hollænderens første mål siden skiftet fra Viborg.

OB fik dog kæmpet sig tilbage ind i kampen, og efter at have presset AaB længere og længere tilbage, fik Bashkim Kadrii sendt bolden i mål for fynboerne efter 57 minutter.

Mod kampens slutning pressede begge hold på efter de tre point, og der var optræk til chancer i begge ender, men ind ville bolden ikke

AaB 1-0 OB (Lars Kramer, 15′)

AaB 1-1 OB (Bashkim Kadrii, 57′)