VM 2022

2 min læsningDe engelske medier slagter Harry Maguire: Frygtelig aften

Harry Maguire får en hård medfart i de engelske medier efter Englands 3-3-kamp mod Tyskland mandag aften.

2 min læsning

England var allerede rykket ned i Nations League-regi forud for kampen mandag aften mod Tyskland.

Alligevel stod der meget på spil, da de engelske fans har været alt andet end begejstrede over landsholdets præstationer siden EM forrige sommer.

Efter seks kampe i Nations League er det da også blot blevet til tre point efter tre uafgjorte opgør, i en pulje med Ungarn, Italien og Tyskland. Mandag aften var den seneste i rækken med 3-3 hjemme mod tyskerne.

Efter kampen har flere af de engelsker medier vanen tro uddelt karakterer til de engelske spillere for deres præstationer.

Her står især Manchester Uniteds Harry Maguire for skud, efter han var impliceret i tyskernes to første mål.

Sky Sports:
Karakter: 5/10

Havde sit på det rene, indtil han gav et klokkeklart straffespark væk. En fuldstændig hensynsløs tackling for så erfaren en spiller, inden han mistede bolden alt for let i opbygningsspillet ved Tysklands andet mål. Øjeblikke, der kun kommer til at øge opmærksomheden på ham.

The Mirror:
Karakter: 4/10

En frygtelig aften, hvor han med sit mangelfulde forsvarsspil og fejl forærede Tyskland mål.

The Guardian:
Karakter: 3/10

Først mistede han bolden, og derefter begik han et klodset straffespark. Han mistede også bolden i opbygningsspillet til Tysklands andet mål.

Evening Standard:
karakter: 3/10

Ude-af-form-forsvarsspilleren fejlede ved to af Tysklands mål, hvor han gav bolden væk til Musiala, inden han nedlagde ham. Blev derefter fanget med bolden højt oppe på banen ved Havertz’ flotte mål.

Målshow på Wembley – England og Tyskland deler efter underholdende opgør

Harry Maguire har også haft en svær periode i Manchester United, hvor han siden tilgangen af Erik ten Hag er røget ud af startelleveren.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer