Målshow på Wembley – England og Tyskland deler efter underholdende opgør

Comebacket var næsten en realitet for England, men en sen Havertz scoring gjorde, at kampen endte uden vinder.

Carl Recine/Reuters/Ritzau Scanpix

Hverken England eller Tyskland har haft gang i målscoringen på det seneste.

Men mål kom der massere af, da arvefjendeopgøret udfoldede sig på Wembley Stadium.

Der skulle dog gå noget tid før målstøvlerne blev snørret. Det blev de i anden halvleg, hvor Tyskland bragte sig foran på et straffespark af Ilkay Gündogan efter 52 minutter.

Et kvarter senere fordoblede Kai Havertz føringen, med et smukt langskud og så lignede det, det endelige punktum i Englands miserable Nations League-kampagne.

Italien genetablerede normaliteten i dødens pulje med sejr i Ungarn

Men pludselig dukkede Luke Shaw op med en reducering efter 72 minutter, og tre minutter efter udlignede Mason Mount, og da Harry Kane efter 83 minutter kunne sparke føringsmålet ind på straffespark, lignede det et engelsk comeback.

Men Kai Havertz ville det anderledes til sidst og tre minutter før tid, slukkede han comebackdrømmene med målet til 3-3, som også blev kampens resultat.