Dansk Fodbold

Joakim Mæhle trods nederlag: Vi har selvtillid, momentum og kvalitet

Selvom nederlaget til Kroatien betyder, at Danmark ikke længere selv kan afgøre, hvem der vinder puljen, er landsholdet stadig fyldt med selvtillid.

Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Danmark havde svært ved at komme frem til store chancer imod Kroatien.

Landsholdet spillede torsdag en svær udekamp i Zagreb, s0m de tabte med 2-1, efter Christian Eriksen ellers havde udlignet for danskerne.

Men selvom Danmark havde problemer især i anden halvleg, er landsholdspilleren Joakim Mæhle ikke i tvivl om holdets kvalitet eller selvtillid, inden de spiller den afgørende kamp i Frankrig.

– Vi ved, at vi er et hold, der kan score mange mål, og bare fordi vi ikke skaber så meget i en enkelt kamp, betyder det ikke, at vi er helt tomme for selvtillid. Så vi har selvtillid, vi har momentum og vi har stor kvalitet i truppen, siger Joakim Mæhle til campo.dk.

Danmark har i Nations League været matchet op imod både Frankrig og Kroatien, der begge deltog i den seneste VM-finale, men Joakim Mæhle mener, at Danmark har bevist sit værd imod de to storhold.

– Det har været to meget snævre nederlag til Kroatien og to kampe som vi lige så godt kunne have fået point i selv, og så beviser vi, at vi kan slå Frankrig på en meget svær udebane, og de kom med et rigtigt stærkt hold.

– Det gør de 100 procent også på søndag, de kommer for at tage en sejr fra os, men vi ved, vi har Danmark og Parken i ryggen, så jeg er sikker på, at det nok skal blive en fed kamp, siger Joakim Mæhle.

Wass ser frem til fyldt Parken: Vi har gjort det før og vil gøre det igen

Du kan se det fulde interview med Joakim Mæhle øverst i artiklen.

Danmark tager imod Frankrig i Parken søndag kl 20.45, og du kan se kampen på TV2 og TV2 Play.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P