2 min læsningWass ser frem til fyldt Parken: Vi har gjort det før og vil gøre det igen

Danmark har brug for en sejr søndag aften mod Frankrig, mens Kroatien skal smide point i Østrig. Troen på en førsteplads er dog ikke smidt helt væk.

2 min læsning
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

‘Pismål’

Det kaldte både Simon Kjær og Kasper Hjulmand Kroatiens scoringer, da Danmark torsdag aften mistede førstepladsen i sin Nations League gruppe 1.

Den kritik tilslutter Daniel Wass sig i forhold til kroaternes sejrsmål, der blot blev scoret to minutter, efter Christian Eriksen med et drømmehug havde gjort det til 1-1.

– Jo, vi manglede nok lidt mere koncentration, da vi kom på 1-1. Man ved altid, at når man får scoret, så er de næste fem minutter rigtigt vigtige. De får lige proppet en til ind. Og så mangler vi måske lidt skarphed foran kassen, siger Daniel Wass til campo.dk.

I stedet skal Wass og co. nu kigge frem mod kampen, der venter søndag aften. Danmark har brug for en sejr mod de forsvarende verdensmestre fra Frankrig.

Lindstrøm vil bidrage med to ting i landsholdslejren: Hjulmand er glad

At Parkens gæster tæller prominente navne som Mbappé, Dembélé og Tchouameni tager dog ikke troen på sejr fra det danske landshold.

– Det skal vi tro på, og det gør vi også. Vi har bevist, at vi kan slå Frankrig, og det vil vi gerne gøre igen. Vi spiller på hjemmebane foran en fyldt Parken. Det elsker vi, så ja det gør vi, siger Daniel Wass.

Danmark har udover egen sejr brug for hjælp fra Østrig, hvis man drømmer om videre avancement i Nations League.

Der er nemlig brug for en dansk sejr mod Frankrig, mens Kroatien skal smide point i Østrig, før Danmark kan kalde sig gruppevindere.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer