2 min læsningDerfor kan Nottingham Forest købe så mange spillere

Nottingham Forest har har hentet 21 spillere i transfervinduet i håbet om at være konkurrencedygtige i dette års Premier League.

2 min læsning
nottingham Forest Bournemouth highlights Philip Billing mål mod

Med 21 sommer-transfers satte Nottingham Forest Premier League rekord.

Men hvordan lykkedes det for et oprykkerhold at spendere flere penge end pengestærke klubben som PSG, Manchester City og Bayern München?

For det første handler det om de TV-penge, som Nottingham Forest får en andel af efter oprykningen til Premier League. Her er der tale om omkring 170 millioner pund, hvilket svarer til mere end 1.4 milliarder kroner.

Ifølge The Athletic brugte Nottingham Forest 152 millioner pund på transfersummer alene, hvilket efterlader lønninger og andre bonusser i spillernes kontrakter. Det får mange til at spørge, hvordan klubben kan undgå at blive ramt af Financial Fair Play, som flere andre storklubber er blevet.

The Athletic skriver at årsagerne skal findes i, at Nottingham Forest har opdelt nogle af betalinger for spillere, der ankommer på længere kontrakter, så transfersummen betales over flere år. Derudover kan Premier League trække financielle omkostninger i forbindelse med Covid-19 fra deres FFP regnskab.

– At sprede prisen på spillere ud over en længere periode, er en måde at omgå FFP, siger Kieran Maguire – der er medvært på The Price of Football podcasten – til The Athletic og fortsætter:

Highlights: Billing-perle bidrog til vildt Bournemouth- comeback mod Nottingham Forest

– De kommer sikkert til at have nogle tab denne sæson, men hvis man kigger på, hvor meget Aston Villa brugte i deres første sæson tilbage i Premier League, eller hvor meget Fulham eller Leeds brugte, var de alle store forbrugere.

Om de mange nytilkomne spillere kan hjælpe Nottingham Forest med at blive i Premier League, må vi vente og se. Klubben skal i Premier League aktion igen imod Leeds på mandag.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer