1 min læsningF.C. København-flop kan ikke finde en ny klub – håber på skifte til januar

Robert Mudrazija har ikke slået igennem i F.C. København, og han ligner en færdig mand i klubben, selvom en transfer ikke virker sandsynlig i øjeblikket.

1 min læsning
FCKs Robert Mudrazija efter Europa League kampen mellem FC København - HNK Rijeka i Parken, torsdag den 1 oktober 2020.. (Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix)

Det er kun gået ned ad bakke for Robert Mudrazija siden skiftet for 20 millioner i 2019.

Kroaten har ikke levet op til forventningerne i København, hvor han efter to lejeophold til hjemlandet ikke har været at finde i løvernes trup denne sæson.

Derfor virker et skifte også fornuftigt for begge parter, men det har vist sig at være en svær opgave at finde en interesseret køber, forklarer spillerens agent Boris Zivkovic til Tipsbladet.

– I tæt samarbejde med F.C. København har vi i løbet af de seneste par måneder været på udkig efter en ny klub til Robert – enten på leje eller permanent. Desværre er markedet godt fyldt op af transferfrie spillere, og det er ikke lykkedes os at finde en god løsning i dette transfervindue, siger Zivkovic og tilføjer:

– Robert træner fuldt med i FCK, men han savner naturligvis kamptræning. Det håber han, at han snart får mulighed for at lave om på. Vi fortsætter jagten på en ny klub, og målet er, at det sker i januars transfervindue.

Officielt: I Højlunds fodspor – F.C. København-talent skifter til Sturm Graz

Mudrazija har spillet 29 kampe for F.C. København med et enkelt mål til følge.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer