2 min læsningDansk medie afslører: FCK henter Cornelius i rekordhandel

F.C. København stjal forleden en plads i Champions League-gruppespillet fra Trabzonspor, og nu er de angiveligt meget tæt på at gøre endnu et kup i den tyrkiske klub.

2 min læsning
Foto: EPA/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Andreas Cornelius er meget tæt på at vende hjem til F.C. København.

Således skriver B.T..

Ifølge det danske medie, er Andreas Cornelius og F.C. København allerede nået til enighed om en aftale, og de danske mestre mangler blot de sidste detaljer i forhandlingerne med landsholdsangriberens klub, Trabzonspor.

Der skulle samtidig være tale om en historisk aftale, da F.C. København angiveligt vil købe Andreas Cornelius for seks millioner euro, hvilket svarer til 45 millioner kroner – hvilket i så fald gør ham til det dyreste indkøb i dansk fodbold nogensinde.

Andreas Cornelius og F.C. København har efter sigende været i kontakt gennem længere tid, og da han for nylig fik et barn, har familien ønsket at vende retur til Danmark, skriver B.T..

Nyheden kommer blot seks dage efter F.C. København gæstede Andreas Cornelius og resten af Trabzonspor i Tyrkiet, i en kamp der endte 0-0. Dermed snuppede F.C. København en plads i Champions League, mens Trabzonspor blev henvist til Europa League.

Officielt: FCK sender stortalent til Schweiz

Med Champions League-pladsen følger der omkring 200 millioner kroner, og det er altså nogle de penge, som FCK nu er ude at spendere.

Det er anden gang i karrieren, at Andreas Cornelis skifter hjem til F.C. København, hvor han i sin tid gjorde sig som ungdomsspiller.

Først i 2013 hvor turen gik til Cardiff, men allerede efter et halvt år vendte han retur til FCK.

I 2017 blev han så skudt afsted igen, og har siden opholdt sig i udlandet, og altså senest i Trabzonspor, hvor han som topscorer i forrige sæson var med til at sikre det tyrkiske mesterskab til klubben.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer