2 min læsningBrøndby og FCK er interesserede – nu melder tyskere sig i kampen om eftertragtet venstreback

Christian Sørensen er et af Superligaens hotteste navne. Derfor har der også været interesse fra en bred front. Nu melder tyskere sig på banen.

2 min læsning
Viborg FFs Christian Sørensen (7) under Conference League play-offs-kampen mellem Viborg FF og West Ham United FC i Viborg torsdag den 25. august. 2022.. (Foto: Johnny Pedersen/Ritzau Scanpix)
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Christian Sørensen har løbet solen sort i Viborgs venstre side.

Det har vækket interesse hos flere klubber i Superligaen. Både Brøndby og F.C. København har angiveligt forsøgt sig med et bud på forsvarsspilleren.

Nu er der dog dårligt nyt for de to rivaler. Mindst én unavngiven tysk klub har nemlig meldt sig på banen i kampen om Christian Sørensen, som Viborg dog ikke er helt lune på at give slip på. Det skriver Tipsbladet.

I sidste uge lød det, at Viborg havde sat et prisskilt på den profilerede venstreback. Det lød på en million euro, og da Brøndbys bud på tre og en halv millioner kroner ikke engang nået halvvejsmærket blev det fejet af vejen.

For få timer siden skrev Ekstra Bladet, at F.C. København har forsøgt sig med et bud på fire millioner kroner.

Medie: FCK vil hente Superliga-profil for næsen af Brøndby – så meget byder klubberne

Viborg har været tilbageholdende med at sælge backen, og det øger næppe lysten til en afsked, hvis Christian Sørensen fremover skal være en konkurrent, hvorfor et salg til Tyskland synes mere attraktivt for klubben.

Dog arbejder Jesper Fredberg og co. med en anden deadline end de tyske klubber, da det tyske transfervindue først lukker torsdag. Næsten et døgn senere end i Danmark.

Derfor skulle viborgenserne være indstillet på at have afklaring i sagen i løbet af onsdag. Søndag venter der en udekamp mod Andreas Alm og OB, der pludselig har fået vind i sejlene med to sejre i Superligaen.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer