2 min læsningEkspert om Andersen-skalle: Et øjebliks vanvid – omsluttet af en rød tåge

Gary Neville kommenterer på den skalle, der havnede i Joachim Andersens ansigt mandag aften. United-legenden har selv set rødt på lignende måder.

2 min læsning
Soccer Football - Premier League - Liverpool v Crystal Palace - Anfield, Liverpool, Britain - August 15, 2022 Liverpool's Darwin Nunez is shown a red card by referee Paul Tierney REUTERS/Peter Powell EDITORIAL USE ONLY.No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation.No use in betting, games or single club /league/player publications. Please contact your account representative for further details.

Mandag aften led Liverpool det andet pointtab efter to runder, da Patrick Vieira og Crystal Palace hentede 1-1 på Anfield Road.

Selvom resultatet i sig selv var opsigtsvækkende, var det en episode med danske Joachim Andersen, der stjal overskrifterne efter kampen.

I en nærkamp med Liverpools sommersigning Darwin Nunez løb temperamentet af med den unge Liverpool-stjerne, hvorefter Joachim Andersen blev nikket en skalle af den 23-årige uruguayaner.

Efter kampen italesatte Gary Neville Nunez-skallen og fortalte, at han gennem karrieren også har set rødt på lignende måde.

– Aftenens historie er Nunez, ikke bare det første forsøg på en skalle, men at gå efter det igen. Han var virkelig ude efter (Joachim red.)Andersen. Han har ingen historik for røde kort fra Benfica, det er ren dumhed i aften. Han har masser at lære, men det er blot et øjebliks vanvid. Det var en ordentlig skalle, som Andersen vil mærke efterfølgende.

– Vi har ingen idé, om hvad motivet er. Jeg har et par gange eller tre gjort lignende i karrieren. Man aner ikke, hvorfor man reagerer sådan – ingen idé. Noget slår klik og kort efter tænker vi ‘hvad gjorde jeg lige?’. Jeg sparkede en bold efter en Everton-fan, og havde en lignende situation med Steve McManaman. Det er den røde tåge, den overkommer dig, sagde Gary Neville til Sky Sports.

Jürgen Klopp var heller ikke imponeret over sin 23-årige offensivstjerne, der helt med rette blev sendt fra banen. Nu står den på fysisk træning for Nunez, mens han afsoner sin karantæne.

Highlights: Rødt kort efter Andersen-skalle da Liverpool smed point igen

– Selvfølgelig var det et rødt kort. Han blev provokeret, men det er ikke sådan, man skal opføre sig. Darwin ved, at han har skuffet sin holdkammerater. Jeg kommer til at snakke med ham, lød det fra Klopp efter kampen, der også påpegede, at Nunez er en god knægt. 

Liverpool var i forvejen presset på bredden på de forreste positioner, efter rødt kort til Nunez er det ikke bedre. Dog håber Jürgen Klopp, at Roberto Firmino er fit nok til at spille næste mandag mod Manchester United.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer