Highlights: Rødt kort efter Andersen-skalle da Liverpool smed point igen

Der var endnu en gang drama i Premier League, da Liverpool igen smed point efter et rødt kort til Darwin Nunez for at nikke danske Joachim Andersen en skalle.

Liverpool skulle mandag aften forsøge at rette op på en skuffende sæsonstart, da Crystal Palace gæstede Anfield.

I Premier Leagues første runde blev det blot til et enkelt point mod oprykkerne fra Fulham, og mandag aften blev det til endnu et remis med resultatet 1-1.

Jürgen Klopp må især være frustreret over dyrtindkøbte Darwin Nunez, der efter 12 minutter af anden halvleg blev sendt af banen, da han nikkede danske Joachim Andersen en skalle.

Liverpools James Milner var tæt på at bringe hjemmeholdet i front blot få minutter inde i kampen, men endte med at sende sin afslutning over mål.

Stik mod spil og chancer blev det i stedet gæsterne fra Crystal Palace, der efter en omstilling bragte sig på 1-0 efter 32 minutter på et mål scoret af Wilfried Zaha.

På daværende tidspunkt viste statistikkerne, at Liverpool havde 74 procents boldbesiddelse og 11 forsøg på mål. Målet var Crystal Palace’ første afslutning i kampen.

Transfer Center Live 2022: Sevilla byder tredje og sidste gang

Efter pausen opstod der drama, da sommerens helt store tilgang i Liverpool, Darwin Nunez, mistede besindelsen efter 57 minutter.

Her så han rødt, efter han nikkede danske Joachim Andersen en skalle.

Umiddelbart efter det røde kort fik Luis Diaz alligevel udlignet for Liverpool, og med en mand nede i den sidste halve time, lugtede Jürgen Klopps tropper fortsat blod.

Det blev dog ikke til flere mål for hverken Liverpool eller Crystal Palace, og gæsterne kan i høj grad glæde sig over at få et point med fra Anfield, efter de blev trykket i bund i store dele af kampen.

Liverpool 0-1 Crystal Palace (Wilfried Zaha, 32′)

Liverpool 0-1 Crystal Palace (Darwin Nunez rødt kort, 57′)

Liverpool 1-1 Crystal Palce (Luis Diaz, 61′)