1 min læsningRygte: Chelsea enige med fransk talent

Efter længere tids spekulationer skulle Chelsea nu angiveligt være nået til enighed med en fransk U21-landsholdspiller.

1 min læsning
Soccer Football - Premier League - Everton v Chelsea - Goodison Park, Liverpool, Britain - August 6, 2022 Chelsea manager Thomas Tuchel applauds fans after the match Action Images via Reuters/Molly Darlington EDITORIAL USE ONLY.No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation.No use in betting, games or single club /league/player publications. Please contact your account representative for further details.
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Chelsea har haft en svær sommer på transfermarkedet.

Nu skulle London-klubben dog ifølge Daily Mail have fået et gennembrud med et af transfermålene, efter at være blevet fravalgt flere gange.

Det handler om den unge franskmand Wesley Fofana, der i længere tid er blevet rygtet væk fra sin nuværende klub, Leicester. Nu skulle en aftale om de personlige kontraktforhold så være på plads mellem ham og Chelsea.

Angiveligt kan forsvarstalentet score en særdeles lukrativ kontrakt på omkring 200.000 pund i ugen – svarende til lidt over 1.7 millioner danske kroner.

Indtil videre har Leicester ellers afvist at sælge Fofana, men nu er tonen en anden fra klubben.

Medie: Tuchel presser Chelsea-ejer til at byde på Barcelona-stjerne

– Han er ikke en spiller, vi aktivt forsøger at sælge, men hvis der er interesse fra andre klubber, er det naturligvis noget vi kigger på, siger Leicesters manager Brendan Rodgers på et pressemøde op til kampen imod Arsenal.

Chelsea spiller sæsonens anden kamp søndag, når de tager imod London-rivalerne Tottenham.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer