1 min læsningMedie: Tuchel presser Chelsea-ejer til at byde på Barcelona-stjerne

Thomas Tuchel og Chelsea jagter en angriber. Den angriber mener han, at have fundet i form af en gammel kending.

1 min læsning
(From L) Barcelona's Gabonese midfielder Pierre-Emerick Aubameyang, Barcelona's Spanish midfielder Ansu Fati and Barcelona's Polish forward Robert Lewandowski react at the end of the 57th Joan Gamper Trophy friendly football match between FC Barcelona and Club Universidad Nacional Pumas at the Camp Nou stadium in Barcelona on August 7, 2022. (Photo by Pau BARRENA / AFP)
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

Tuchel ønsker at blive genforenet med sin tidligere stjerne-spiller fra deres tid i Dortmund.

Det er den gabonesiske angriber Pierre-Emerick Aubameyang, som Tuchel angiveligt ønsker på det kraftigeste.

Efter sigende vil han så gerne genforenes med angriberen, og få styrket de forreste rækker, at han har lagt pres på Chelsea-ejer, Todd Boehly, for at dette sker. Det skriver det spanske medie Sport.

Aubameyang kom til FC Barcelona fra engelske Arsenal, for bare syv måneder siden, men kan altså allerede nu være på vej retur til Premier League.

Det skyldes, at Barcelona har hentet både Robert Lewandowski og Raphinha samtidig med, at den spanske kæmpeklub er i økonomiske problemer, hvor de har brug for, at skille sig af med spillere, for at kunne registrere de nye. Der skulle et salg af Aubameyang angiveligt åbne for den mulighed.

Chelsea er samtidig desperat for, at tilføje nyt blod til angrebet efter de denne sommer har sendt Romelu Lukaku på udlån til Inter og Timo Werner er skippet til Leipzig.

Spøjs timing – ‘AC’ skifter til profilbillede fra Chelsea-tiden

Så selvom stjerneangriberen har scoret 11 mål i blot 17 LaLiga kampe, kan han altså være på vej ud ad igen, for at gøre plads til nye ansigter i Barcelona.

Han viste dog tilbage i sin tid i Arsenal, at han også godt ved, hvor målet står i Premier League. Her scorede han nemlig 92 mål i 163 kampe for The Gunners.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer