1 min læsningBrøndby-profil: ‘Vi manglede kvalitet på bolden’

Brøndby kunne ikke gøre arbejdet færdigt mod Basel på trods af det gode udgangspunkt fra den første kamp.

1 min læsning
epa10116018 Basel's Fabian Frei (2-R) scores the 1-0 lead from the penalty spot against Brondby's goalkeeper Mads Hermansen (back) during the UEFA Europa Conference League third qualifying round, second leg soccer match between FC Basel and Brondby IF at the St. Jakob-Park stadium in Basel, Switzerland, 11 August 2022. EPA/PETER KLAUNZER

Brøndby var tæt på, men kunne ikke afgøre det imod Basel.

Det var tydeligt, at holdet fra vestegnen var oppe imod et hold med europæisk erfaring, da de her til aften blevet slået ud af Europa.

En spiller der kunne være sin indsats bekendt, var Mads Hermansen, der med flere store redninger var med til at holde Brøndby i live i kampen. Efter kampen erkendte målmanden at indsatsen ikke var i top over for TV2 Sport.

– Jeg synes, at vi manglede kvalitet på bolden i 1. halvleg, fordi vi havde massere af plads at spille i, så overgav vi kampen til dem, siger Mads Hermansen og fortsætter.

– Den sidste halve time er to trætte hold, som bare sikre sig, at der ikke går et mål ind.

Brøndby slået ud af Europa i straffesparkskonkurrence

Det blev ikke til europæisk gruppespil denne gang for Brøndby, der nu skal vende blikket mod Superligaen, hvor de søndag skal spille imod OB.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer