3F Superligaen

Avis: AC Milan og FC Midtjylland er langt fra enige om prisen

FC Midtjylland forlanger angiveligt meget mere, end hvad den italienske storklub, AC Milan, er klar til at smide.

Raphael Onyedika, FC Midtjylland, AC Milan.
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

FC Midtjyllands Raphael Onyedika er tilsyneladende dukket op på radaren hos selveste AC Milan.

Men hvis den italienske storklub gik rundt og troede, at man kan slippe afsted med at hente Superliga-profilen til Serie A uden de store forhandlinger, kan de godt tro om igen.

I hver faldt skulle de to klubber være langt fra hinanden i prissætningen af den hårdtarbejdende midtbanespiller. Det skriver italienske Corriere dello Sport.

Den italienske avis skriver, at FC Midtjylland forlanger syv millioner euro for Raphael Onyedika, hvilket svarer til 52 millioner kroner.

AC Milan er dog kun villige til at betale halvdelen, 26 millioner kroner.

FCM-fans udøvede hærværk på lånt stadion i Randers: Unødvendigt og dumt

Med tanke på FC Midtjyllands indbringende salg gennem de seneste år, herunder spillere som Frank Onyeka, Jens-Lys Cajuste og Alexander Sørloth, virker det meget usandsynligt, at de takker ja til tilbuddet på 26 millioner kroner fra A.C. Milan.

Raphael Onyedika blev hentet til FC Midtjylland fra klubbens nigerianske akademi, FC Ebedei, i 2019. Efter endt lejeophold i FC Fredericia, vendte han retur til FC Midtjylland for et år siden.

Her var han et sikkert navn på holdkortet i den forgangne sæson, hvor han var med til at blive danske pokalmestre og sølvvindere i Superligaen.

Den 21-årige midtbaneslider blev desuden hædret med prisen som ‘årets unge spiller’ i Superligaen i den forgangne sæson.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P