LaLiga

Medie: Barca sælger ud igen – kan stadig ikke registrere spillere

FC Barcelonas nyindkøbte stjerner, kan ikke registreres i holdets LaLiga trup, medmindre klubben får styr på økonomien.

FC Barcelona's Polish forward Robert Lewandowski (R) poses for pictures with Barcelona's Spanish President Joan Laporta during his official presentation at the Camp Nou stadium in Barcelona on August 5, 2022. (Photo by Pau BARRENA / AFP)

Robert Lewandowski, Andreas Christensen og de andre nyslåede FC Barcelona-spillere, må fortsat vente med at blive indskrevet i holdets trup på grund af dårlig økonomi.

Det har tvunget FC Barcelona til at sælge ud af tv-rettighederne til klubbens kampe og 24,5 procent af Barca Studios til virksomheden Socios.com.

Det har dog vist sig ikke at være nok til at registrere de nye spillere. Det til trods for at salget af Barca Studios skulle have indbragt klubben i omegnen af 100 millioner euro. Derfor er klubben nu nødsaget til at sælge yderligere ud ifølge The Athletic.

FC Barcelona skulle angiveligt være klar til at sælge yderligere 24,5 af Barca Studios for at imødekomme La Ligas løn-regler.

Igen skulle der være tale om et beløb på omkring 100 millioner euro. Denne gang er det fonden GDA Luma, som står klar i kulissen.

Ifølge The Athletic vil klubben stadig mangle at indsamle et sted mellem 30 og 40 millioner euro for at overholde La Ligas regler.

Medie: FC Barcelona kan registrere nye spillere efter nyt salg

Hvis det lykkes for FC Barcelona at registrere de nye spillere inden weekenden, vil de kunne få debut på søndag imod Rayo Vallecano på lørdag.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P