1 min læsningMedie: FC Barcelona kan registrere nye spillere efter nyt salg

Økonomien har set bedre dage i FC Barcelona, hvor de i disse dage kæmper med at kunne leve op til UEFA’s Financial Fair Play regler. Nu har klubben igen solgt ud af sine aktiver, og dermed skulle de kunne registrere sine nyindkøbte spillere.

1 min læsning
FC Barcelona kan registrere nye spillere
Foto: Marco Bello/AFP/Ritzau Scanpix
Vær opmærksom på, at dette er en rygtehistorie

I FC Barcelona er de i øjeblikket i gang med at sætte tæring efter næring.

Den økonomisk trængte storklub har været særdeles aktive på transfermarkedet, men som situationen ser ud lige nu, så kan de hverken registrere Jules Koundé, Franck Kessié, Robert Lewandowski, Raphinha eller danske Andreas Christensen.

Klubbens nuværende spillerlønninger er simpelthen for høje i forhold til klubbens samlede indtægter, men nu erfarer avisen AS, at klubben har taget sin tredje ’økonomiske løftestang’ i brug.

FC Barcelona solgte tidligere på sommeren 10 procent af sine tv-rettigheder for de kommende 25 år, og efterfølgende blev yderligere 15 procent solgt fra. Det skulle angiveligt have givet klubben 650 millioner euro, og nu er yderligere 100 millioner euro på vej.

Den catalanske storklub har ifølge AS solgt en ukendt procentdel af Barca Studios til platformen socio.com, som dermed får mulighed for at udnytte klubbens digitale marked i form af blandt andet såkaldte NFT’er.

I FC Barcelona er målet fortsat at få flere førsteholdsspiller til at indvilge i en lønnedgang, efter klubben tidligere har indført et lønloft, som flere spillere overstiger markant.

Skråsikker Barcelona-præsident efter Koundé-signing: Barca er tilbage

Salget til socio.com gør, at klubben nu kan registrere sine nye spillere, også selvom klubbens nuværende spillere ikke går med til den lønnedgang, som klubben har sat en deadline på et år for.

Det ventes at handlen bliver offentliggjort, når alle parter endegyldigt har godkendt den.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer