2 min læsningOB-direktør: Her kigger vi efter forstærkning

OB's fodbolddirektør løfter sløret for, hvor på banen fynboerne kigger efter en ny spiller til holdet.

2 min læsning
Bjørn Wesström kigger på forstærkning til én særlig plads
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix.

Flere profiler er ude med skader i OB, der samtidig ikke har fået den bedste start på sæsonen med blot et enkelt point efter fire kampe.

Derfor ser klubbens fodbolddirektør, Björn Wesström, efter muligheder for at forstærke holdet. Især på én plads kigges der efter forstærkning, fortæller Wesström til fyens.dk.

Artiklen fortsættes efter reklamen

– Vi kigger på den centrale midtbane, hvor Aron Elís Thrandarson har været ude, og nu er Ayo Okosun ude. Sammen med Jeppe Tverskov er vi egentlig normalt fint besat dér. Til gengæld har vi lige nu ikke en naturlig 10’er, fordi Issam Jebali og Mads Frøkjær er skadet, siger den svenske fodbolddirektør og fortsætter:

– Det kan være en ting, hvor vi mangler en link-spiller at sætte i scene, når vi har bolden og som kan holde fast i den. Det kigger vi absolut på. Jeg kan ikke udelukke, at vi agerer.

OB-boss efter nok et nederlag: Føler mig ikke presset

To af fynboernes profiler er dog netop vendt tilbage til træningen. Det drejer sig om Emmanuel Sabbi og Issam Jebali.

OB har skaffet sit ene point imod Randers FC og tabt til FC Nordsjælland, FC Midtjylland og senest AGF. Derfor er klubben bundprop i Superligaen efter fire runder.

Næste kamp for OB er på udebane mod Brøndby IF på søndag. Opgøret fløjtes i gang klokken 18.00, og du kan se den på 3+ og Viaplay.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer