1 min læsningOB-boss efter nok et nederlag: Føler mig ikke presset

Andreas Alm føler sig ikke presset af den dårlige start, hans hold har fået på den nye Superliga-sæson.

1 min læsning
Foto: Frank Cilius/Ritzau Scanpix

OB led søndag en hård skæbne, da et straffespark i kampens sidste minutter sendte sejren til Aarhus og AGF, efter en kamp hvor fynboerne i store dele af kampen stod dybt for at holde århusianerne fra fadet.

Men på trods af gårsdagens nederlag, som kom i kølvandet på en 1-5-afklapsning mod FC Midtjylland, føler cheftræner, Andreas Alm, ikke, at sædet brænder under ham.

– Nej. Det gør jeg ikke (red: føler sig presset)! Det ville være et helt forkert fokus for mig, for hvis jeg lod mig påvirke af situationen efter nederlagene, så har jeg det forkerte job, forklarer Alm ifølge Ekstra Bladet på bagkanten af nederlaget til AGF.

– Selvfølgelig skal vi til at have nogle point, men en fodboldtræner skal kunne klare modgang. Det er min klare opfattelse, at jeg også er ansat i OB for at kunne klare modgang. Jeg er frustreret over, at vi tabte igen, men jeg er ikke presset, fortæller cheftræneren yderligere.

Highlights: AGF forværrede OB-krise med sen scoring

OB er med kun et enkelt point i sæsonens første fire kampe placeret som Superligaens bundprop og leder altså stadig efter sæsonens første sejr.

Den får de muligheden for at jagte igen, når fynboerne gæster Brøndby Stadion på søndag klokken 18:00.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer