4 min læsningHjulmand begejstret for SIF: Der er spillere her, der har taget store nok skridt til, at jeg også kigger på dem

Der var fint besøg til morgentræningen i Silkeborg IF dagen efter 3-1 sejren over AaB. Kasper Hjulmand kiggede forbi Superligaens tophold og holder i det hele taget øje med de spillere, der har taget store skridt i SIF.

4 min læsning
Landstræner Kasper Hjulmand på besøg til Silkeborg IF træning med Kent Nielsen
Kasper Hjulmand var på besøg i Silkeborg den 9. august, hvor han blandt andet fik sig en snak med Kent Nielsen. Foto: Allan Hvid/campo.dk

Når landstræneren kigger forbi, har det været en god dag.

Sådan var det også for Silkeborgs bedste fodboldspillere tirsdag morgen, da landstræner Kasper Hjulmand kiggede forbi til morgenkaffe på JYSK Park ovenpå de tre point efter en 3-1 sejr over AaB.

Hjulmand havde mandag været til KidsAid-arrangement i Nordjylland med sin assistenttræner Morten Wieghorst, og vejen forbi Silkeborg var oplagt for at vende Silkeborgs fortsatte optur i Superligaen.

– Jeg skal se fodbold i Randers i aften, hvor FC Midtjylland spiller, og jeg havde aftalt med Kent at kigge forbi og snakke lidt fodbold. Så jeg var inde og få en morgenkaffe og snakke lidt med nogle af spillerne og snakke lidt fodbold. Jeg elsker at snakke fodbold med Kent, så det var en hyggelig morgen, lød det fra Kasper Hjulmand til campo.dk efter tirsdagens træningspas.

Officielt: Silkeborg sælger profil til udlandet

Kasper Hjulmand er i fuld gang med at forberede sig til efterårets Nations League-kampe samt den største turnering af dem alle; VM i fodbold, der i år afholdes i Qatar med start i slutningen af november.

– Er der så nogen af dem, der træner her, der ender i næste landsholdsudtagelse?

– Det må vi se. Det må vi se, smilte landstræneren, inden han blev mere konkret.

– Det, jeg kan sige, er, at jeg synes, man her i Silkeborg har fundet et fantastisk spil. Kent og stabens arbejde med holdet samt at skabe rammerne for, at spillerne kan dygtiggøre sig og holde sig gode, det er simpelthen bare så godt trænerarbejde. Og når du får skabt rammerne og giver det tid – og med så dygtig en træner – så ser man spillerne vokse.

– Og der er helt sikkert spillere her, der har taget nogle store nok skridt til, at jeg også kigger på dem. Jeg har jo nævnt Vallys før, som jeg synes er en spændende spiller, men jeg synes i det hele taget, det er spændende at se, hvor mange der egentlig bliver dygtigere. Men først og fremmest vil jeg sige, at holdet præsterer godt, og det er en fornøjelse at se arbejdet bag her i Silkeborg.

Hjulmand får ros fra klubber: Spillerne er enormt vellidte

Kasper Hjulmand har på nuværende tidspunkt en foreløbig bruttotrup på 25 spillere, som han dog kan ændre frit på helt frem til deadline den 13. november 2022.

Her er der ikke ingen Silkeborg-spillere i blandt på nuværende tidspunkt, mens der blot er en enkel spiller fra Superligaen, som er repræsenteret i form af Nicolai Boilesen fra F.C. København.

Som noget helt nyt har FIFA dog udvidet antallet af trupstørrelserne fra 23 spillere til 26 spillere.

Timeline

Notifications

ANNONCE


Notifikationer